Adresa
Veljka Vlahovića 4,
21226 Bačko Petrovo Selo,
Republika Srbija

Telefon
021 6904 311

Sweetsystem

Proizvodnja čokolade i konditorskih proizvoda

Sweetsystem

DOO „SWEETSYSTEM“ osnovan je početkom 2006. godine kao jednočlano društvo sa ograničenom odgovornošću, 100% u privatnom vlasništvu osnivača i direktora Čeri Zoltana. Današnji DOO “SWEETSYSTEM” kao takav “naslednik” je porodičnog preduzeća „Eurosweet 1968“  kome je od osnivanja, 1968. godine pa sve do 2015. godine osnovna delatnost preduzeća (konditorski proizvodi) bila je  trgovina na veliko hranom i pićima. 2015. godine menjamo veći deo proizvodnog asortimana „Eurosweet 1968“, sa naglaskom na čokoladnom programu, menjamo delatnost i postajemo proizvođač konditorskih proizvoda.

Od 2015. godine do danas  beležimo kontinuirani rast prihoda, broja zaposlenih i neto dobiti. Uz stalna investiciona  ulaganja proširujemo proizvodnju i asortiman kako bismo u što većoj meri zadovoljili očekivanja naših stalnih kupaca i privukli nove. Danas naš proizvodni pogon zauzima površinu od oko 1.000 m2, a broj zaposlenih je 45.

Osnovna snaga preduzeća „SWEETSYSTEM“, pored neospornog kvaliteta, je prepoznatljivost koju nadograđujemo smelošću da budemo drugačiji, da inoviramo portfolio i ulazimo u nove kategorije, što potvrđuju i naši poslovni rezultati kao dokaz da uspešno pariramo velikim proizvođačima.

Proizvode DOO „SWEETSYSTEM“, pored Srbije, možete naći i na tržištima susednih zemalja: Mađarske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Kao  najpopularnije proizvode iz asortimana izdvajamo: mlečne čokolade sa lešnikom, kakao krem figure i figure od mlečne čokolade.

Pišite nam

Sweetsystem